woensdag 24 mei 2017

Spanish guy's

22-5
Op de camping nog 3 great Spanish guy's ontmoet, Ramon, Oskar en Joaquim.
Ze fietsen de noordzeekustroute in jaarlijkse stukken van 14 dagen en sliepen gedrieën in een tentje.
Deed me denken aan ooit op mijn 16 e een fietsvakantie met Piet-Hein en Oscar, ook in 1 tentje.















23-5
Weer aan de peddel. Buitenom gegaan want de zee was rustig. Vislijntje uit (niks). Vanaf zee enormevergezichten naar het binnenland tot aan verre besneeuwde toppen. Een vinnetje van een bruinvis.
Het was geen grote etappe maar toch zat ik er aan het eind helemaal doorheen. Wilde niets anders dan liggen. Van 20:30 tot 6:30 geslapen, wel weer wat fitter wakker maar verbazend wat er met dat energieke gevoel van voor de rustdag is gebeurd.
24-5
Ongeveer 20 km lang door een labyrint van eilandjes gevaren, goede navigatie oefening. Het lijf wilde nog niet echt. Ook het wegmalen van de boterhammen was een opgave. Ik begrijp Jan Zaal nu beter: die gaat de Donau af en dan kom je er ook als je dobbert. Vandaag weer geen enorme afstand gevaren en in de namiddag nog even een stop bij een klein stadje met supermarkt. Ter plekke een smoothie en een yoghurt genuttigd, dat wilde wel.

Als avondeten een blik brun lapskaus opgewarmd. Heerlijk, dat wilde ook wel naar binnen.
En.. gisteren en vandaag was het droog!

3 opmerkingen:

  1. Wat ga je snel zeg !Bijna bij Bergen.
    Ga je het nog bezoeken ?
    Bryggen , floibanen , gamle Bergen...
    Zo'n leuke stad enne......meestal regent het daar

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je bent alweer op de 60ste breedtegraad en je begon op de 52ste, aan het einde van jouw eerste vaardag op 10 april. Je zit ook weer op precies dezelfde lengtegraad. Je houdt goed koers👍. Houd moed, het is vooral de reis, niet de race zou Jolanda zeggen. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja zo af en toe lijkt het wel een race: op 27 mei 69 km gemeten. Krachtpatser. Maar misschien heb je elke keer dat je in de buurt van de 60km zit een terugslag-dag

    BeantwoordenVerwijderen